Verhoog
uw digitale prestaties
met augmented reality

Wie zijn we ?

Wonder Partner's is ontstaan ​op het grensvlak van de werelden van Augmented Reality en Marketing.

Onze web-AR technologie en onze applicaties maken augmented reality tot een hulpmiddel bij aankoopbeslissingen, bij opleiding en training en bij industriële controleprocessen.

We ondersteunen onze klanten in de gehele waardeketen: van de definitie van de gewenste gebruikerservaring tot en met het 3D-ontwerp, van de bepaling van KPI's tot en met de implementatie op uw website, uw webshop of middels applicaties om meeslepende en emotionele ervaringen te bieden.

ONS TEAM

Ze vertrouwen ons

Onze oplossingen

Sinds 2018 heeft Wonder Partner's haar eigen idee over Augmented Reality : efficiënt, geïntegreerd en als hulp bij de besluitvorming van uw klanten.

Om u altijd beter te kunnen ondersteunen, heeft Wonder Partner’s verschillende kant-en-klare oplossingen ontwikkeld :

Augmented Shop

Integreer een Augmented Reality-oplossing in uw webshop die werkt via een simpele klik of een QR-code scan.

Onze technologie laat uw klanten uw producten als echt ervaren, waardoor de conversie binnen uw webshop wordt verbeterd, uw retourpercentages worden verlaagd en de klanttevredenheid toeneemt.


Scannen en testen

Wonder House

Projecteer uw producten in de realiteit dankzij onze mobiele iOS-Android-applicatie.

We hebben een tool ontwikkeld waarmee professionals in de bouw en de renovatie projecten kunnen ontwerpen en productassortimenten in augmented reality kunnen presenteren.Wonder House is ontworpen door en voor verkoopmedewerkers om uw klanten te helpen hun toekomstige ontwikkelingen te visualiseren.

Een demonstratie
aanvragen

Custom made

Wilt u augmented reality integreren in een van uw projecten? Wij bieden expertise en ondersteuning op maat.

Sinds 2018 heeft het Wonder-team tientallen AR-ervaringen gecreëerd voor instellingen, MKB en multinationals op het gebied van marketing, online sales, evenementen, beurzen, onderwijs en sport.

Bekijk onze projecten